Proč vznikla tato iniciativa?
Současná situace v gastronomii je skutečně kritická. Ohrožena jsou zaměstnání více než 250 tisíc lidí, kteří jsou na provozu restaurací a hotelů závislí. Více než 90 % provozoven je dnes zavřeno a nikdo neví, jak dlouho to může ještě trvat. Pro mnohé z nich může být dlouhé přerušení provozu skutečně likvidační. Nechtěli jsme jen čekat, jak se vše vyvine, a proto přicházíme s iniciativou, která by měla hospodám v těchto těžkých časech pomoci přežít.
Co je jejím cílem?
Cílem je propojit hospody a restaurace s jejich zákazníky a umožnit lidem přispět gastronomickým provozům v komplikované situaci a pomoci jim přežít do doby, než budou moci obnovit svůj provoz.
Datum vložení:
28. 4. 2020 14:00
Datum poslední aktualizace:
28. 4. 2020 14:27
Autor:
Michal Havran