Obec Police
ObecPolice
Obec Police

datová schránka: knaa7xy

GDPR

INFORMAČNÍ POVINNOST

Obec Police (dále jen Obec) zpracovává osobní údaje a další informace týkající se subjektů osobních údajů (občanů) v rámci samostatné a přenesené působnosti. Většina osobních údajů je zpracována na základě povinností uložených zvláštními zákony. Na taková zpracování osobních údajů o subjektech údajů se nevztahuje povinnost získat souhlas těchto osob. Pokud jsou některé osobní údaje zpracovávány mimo zákonnou povinnost, pak taková zpracování podléhají souhlasu subjektu údajů.

Obec zpracovává osobní údaje subjektu údajů podle účelu zpracování  v souladu s platnou legislativou pro ochranu osobních údajů, tj. zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, ve znění pozdějších předpisů, dále pak od 25.5.2018 v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady EU č. 2016/679 (dále jen Nařízení č. 2016/679). 

V souladu s Nařízením č. 2016/679 zpřístupňuje Obec informace o účelu zpracování, kategoriích osobních údajů, kategoriích příjemců, kategorií subjektů údajů a době uschování osobních údajů zpracovávaných Obecním úřadem Police.

Obec, jako správce a zpracovatel osobních údajů , má odpovědnost za jakékoliv zpracování osobních údajů a na základě posouzení pravděpodobných a závažných rizik daného zpracování zavedlo vhodná a účinná technická a organizační opatření k zajištění ochrany osobních údajů.

Na základě čl. 37 odst. 7 Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) Vám sdělujeme kontaktní údaje pověřence pro ochranu osobních údajů:

  • Jméno a příjmení: Michaela Škrobánková
  • Telefon pověřence: +420 773 137 754
  • E-mail pověřence: skrobankova@hranickarozvojova.cz

Pověřenec pro ochranu osobních údajů byl jmenován správcem osobních údajů:

  • Název: Obec Police
  • Sídlo: Police 142, Loučka, 756 44
  • IČ: 00635804
  • Zástupce: Karel Hlavica
  • Kontakt: starosta@obecpolice.cz

ÚŘAD

Lidé v naší dědině

Logo

Facebook

Anketa

Ano, jsem velice spokojen(a) (47%)
Někdy ano, ale stále kombinuji s kontejnery (24%)
Ne, nevyužívám (29%)
Již jste hlasoval(a).

Mobilní aplikace

mobilní aplikace

Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech. Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE.

Volně ke stažení:

google-play-download

app-store-download

Svátek a výročí

Dnes je 26.1.2021

Svátek má Zora

Zítra má svátek Ingrid

Státní svátky a významné dny na zítřek:

  • Den památky obětí holocaustu a předcházení zločinům proti lidskosti

Pranostiky

Pranostika na akt. měsíc

Je-li leden nejostřejší, bude roček nejplodnější.

Pranostika na akt. den

Na svatého Polykarpa plná sněhu každá škarpa.

Východ a západ slunce

Slunce vychází:07:25

Slunce zapadá:16:36